De Mark 22, 5052TB

Goirle, Nederland

Openingstijden

Ma - Za

Gijs van de Sanden

06-18714394

Remco van de Sanden

06-34431740

Welkom op onze website


In 2020 hebben we de knoop doorgehakt. Samen gaan we een nieuwe uitdaging aan in de tandtechniek, het starten van een eigen tandtechnisch laboratorium.
Als neven, ervaren en geschoolde tandtechnici met vele jaren ervaring zijn wij perfect op elkaar ingespeeld om zo een efficient geheel te vormen.
De afgelopen jaren zagen wij een steeds groeiende vraag naar ervaren vakmensen die door vele laboratoria gezocht worden. Door samen dit laboratorium op te zetten hopen wij hierin op onze eigen wijze een invulling te kunnen geven aan deze grote vraag.

Ons doel? Het uit handen nemen van alle voorkomende prothetische werkzaamheden voor tandprothetici, tandartsen, behandelaars en natuurlijk andere laboratoria.
Waarom zoeken naar vakmensen die bijna niet te vinden lijken, als men ook het werk door ons kan laten maken?
Of het nu gaat om het vervaardigen van een prothese van A tot Z, het maken van splinten, retainers of mondbeschermers geen punt bij ons. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw gedeeltelijk werk uit handen te nemen. Zo kunt u denken aan series persen en afwerken, afmodelleren, beetplaten, lepels etc. etc.
Wij werken veel voor tandprothetici die graag techniekwerk uitbesteden om zo meer behandeltijd te kunnen krijgen.


Zoals u ziet is er veel mogelijk, en zullen wij altijd samen met u streven naar het eindproduct volgens uw specifieke wensen.
Heeft u na uw bezoek nog vragen neem gerust contact met ons op.